Website ontwerp

De website van jouw bedrijf wordt het online bezoekadres voor al uw klanten. Onderschat niet dat het voornamelijk draait om de beleving van de bezoeker op jouw website. Kunnen ze de informatie snel vinden waar zij naar op zoek zijn? Is het makkelijk om contact op te nemen? Is de informatie relevant en is het design nog van deze tijd?

 

Visual Power ontwerpt niet alleen een perfect functionerende website voor jou, maar is ook een partner die met jou meedenkt om hogere doelstellingen te behalen met jouw bedrijf!

Visual Power is gespecialiseerd in het ontwerpen van de juiste uitstraling voor bedrijven uit verschillende branches. Of dit nu gaat om een website ontwerphuisstijl ontwerp of online marketing. Met onze creatieve kennis geven we jouw bedrijf een identiteit dat perfect aansluit op jou!

Hier hebben we met veel plezier aan gewerkt.

Responsive

De websites die wij ontwerpen zijn responsive ready. Het is een ingebouwde functie in WordPress, die ervoor zorgt dat de website mee zal schalen naar verschillende schermformaten. Er is één grote maar… Automatisch gebeurd dit niet altijd op de juiste manier. Wij kunnen jouw website honderd procent responsive maken. Wij lopen elke pagina na, passen deze vervolgens aan en testen de pagina’s op verschillende devices. Jouw website is straks geschikt voor elk schermformaat!

Website laten maken?

We vinden het belangrijk dat de bezoeker relevante informatie kan vinden. Dit testen wij met echte personen en daarvan ontvangen wij waardevolle feedback. Is dit noodzakelijk? Ja! De spanningsboog van een bezoeker is niet langer dan een aantal seconden. Werkt een website niet, duurt de laadtijd te lang of oogt de website niet veilig en betrouwbaar, dan wordt de website verlaten. Denk er maar over na… Wat zijn voor jou redenen om een website te verlaten?

Webshop laten maken?

Start je eigen webshop met de hulp en kennis van Visual Power. Een webshop is in veel opzichten hetzelfde als een website. Er is één groot verschil. Bezoekers kunnen nu direct een product aanschaffen. Wij ontwerpen een webshop voor jouw bedrijf waarin je in een eigen beheersysteem eenvoudig, veilig én geordend jouw producten online kunt plaatsen.

Huisstijl

Ontwerp

Je eigen unieke huisstijl. Wat voor uitstraling en feeling wil je overbrengen aan de klant?

Online

marketing

Op de juiste manier investeren in online marketing zorgt voor een toename in conversie!

Over

Visual Power

Visual Power is een full service reclamebureau bestaande uit twee échte ras creatievelingen.
Laten we samen jouw bedrijf upgraden!