petstrollershop.com

🐶Hondenbuggy’s verkopen op europese schaal.🐶

Petstrollershop.

Voorloper met hoge kwaliteit hondenbuggy’s. Een goede zorg is immers belangrijk voor jouw trouwe viervoeter. Vanuit de vestiging in IJsselstein levert Petstrollershop door heel Europa haar vertrouwde producten. Zijn er vragen omtrent levering, of wat anders? Geen probleem, met een goed voorbereide FAQ en een snelle customerservice gaat Petstrollershop onder andere de strijd aan. Visual Power heeft Petstrollershop geholpen door de webshop te ontwikkelen waarop zij gemakkelijk internationaal alle producten kunnen verkopen.

www.petstrollershop.com

Klant
Petstrollershop

Jaar
2020

Diensten
WEBDESIGN

Klantvraag?

Petstrollershop had behoefte aan een webshop die in meerdere talen gelanceerd kon worden met een gemakkelijk bestelproces. Een webshop die duidelijke productinformatie kan verschaffen en zo een helder beeld van het product voor de klant schetst. De gehele website is puur gericht op het genereren van conversie met een dosis service waar je u tegen zegt.

Tools:

Visual Power maakt WordPress websites
woocommerce-webshop-tool

Doelen.

Gemakkelijk, overzichtelijk en snel een hondenbuggy bestellen voor jouw viervoeter is wat petstrollershop je biedt. Hoge kwaliteit beelden van de producten moeten ervoor zorgen dat de bezoekers en klanten een goede indruk krijgen van wat ze bestellen. Met een simpel en snel bestelproces kan elke klant zijn eigen hondenbuggy samenstellen en geleverd krijgen waar ze maar willen.

Wij hebben onze samenwerking met Visual Power als zeer prettig ervaren. Tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een klik en deze band is tijdens de samenwerking sterk uitgebouwd. Je merkt dat VP absoluut die extra stap voor de klant levert en streeft naar een lange termijn relatie. Dankzij VP hebben wij een snelle en stabiele website die constant up-to-date wordt gehouden. Ook bij nieuwe ontwikkelingen worden wij op de hoogte gebracht. Wij raden de samenwerking met VP daarom ook zeker aan!

– Sven Maijer

Meertalig en gemakkelijk om te gebruiken waar je maar gaat.

Een webshop die te gebruiken is, vanuit waar en wie je ook maar bent, op elk gewenst apparaat. Centraal staat de customer flow, van vraag naar antwoord en product naar aankoop. De site is gevuld met productpagina’s, antwoorden en blogposts. Daarnaast kunnen relevante artikelen binnen elke individuele pagina toegevoegd worden, zodat de onderwerpen en producten inhoudelijk gezien zo waardevol mogelijk zijn en de klanten zoveel mogelijk informatie omtrent het product kunnen vergaren.

Contact opnemen.

Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Ons enthousiasme en specialisme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we jou?

Neem contact op