Je Huis Op Orde

Een strak logo ontwerp met een unieke identiteit.

Je Huis Op Orde.

Samen werken aan een opgeruimd huis! Dat is waar Je Huis Op Orde voor staat. Zij zijn jouw professionele organizer, ook wel opruimcoach, personal organizer of professioneel organizer genoemd. Handig, dat bespaart jou een hele hoop moeite! Dit zijn specialisten in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Zij begeleiden en adviseren jou bij het creëren van orde en overzicht om jouw huis volledig op orde te krijgen.

Klant
Je Huis Op Orde

Jaar
2020

Diensten
Huisstijl Ontwerp

Klantvraag?

Je Huis Op Orde heeft aan ons gevraagd of wij met onze sterke design skills een gaaf logo wilde ontwerpen. Dat is voor ons een no-brainer, natuurlijk willen we dat! Het logo moest een vriendelijke, unieke identiteit meekrijgen welke moest lijken op de uiterlijke vormen van een staand huis. Uitdaging aanvaard!

Tools:

Doelen.

Rush naar de tekentafel om vol aan de slag te gaan. We willen namelijk een custom font ontwikkelen voor dit logo.

Door een eigen font te creëren, kunnen we zelf bepalen hoe we de sfeer gaan vormgeven met de typografie. De naam van de onderneming wordt tegelijkertijd het beeldmerk. De letters krijgen een sierlijke vorm met handgeschreven invloeden. Dit geeft een persoonlijke en vriendelijke touch aan het logo.

De speels geplaatste woorden vormen geordend de vorm van een huis. Het logo komt in twee varianten. Een enorm gaaf project met als resultaat, een uniek custom made logo ontwerp!

Contact opnemen.

Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Ons enthousiasme en specialisme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we jou?

Neem contact op