Health & Sport Instituut Schaper

🤸🏼‍♀🏃🏼‍♂Een actieve website, net zoals de vibe van de oprichters en de leden. Een project met enorm veel positieve energie!🏋🏼‍♂🧘🏼‍♀

HSIS.

Health & Sport Instituut Schaper is een sportschool gevestigd in Grootebroek. Opgericht door Ed en Tineke bieden zij een enorm aanbod van sportieve activiteiten aan, voor zowel recreatief als professioneel. Je kunt hier terecht voor intense (kick)boks lessen, balansworkouts, circuit-trainingen of Zumba. Wil je meer mentale rust ervaren dan raden we jou zeker aan om deel te nemen aan de Yoga-lessen. Find you inner self or go all-out! Visual Power ontwierp en ontwikkelde de website voor Health & Sport Instituut Schaper, waarmee de regio Grootebroek deze sportschool makkelijk kan vinden voor sportieve activiteiten als leden van de Health & Sport Instituut community!

www.hsis.nl

Klant
Health & Sport Instituut Schaper

Jaar
2019

Diensten
WEBDESIGN
E-MAIL MARKETING

Klantvraag?

Health & Sport Instituut Schaper wilde de oude website moderniseren. Een moderne website met een duidelijke navigatie structuur, waarbij het ontwerp is gericht op een toegankelijke informele benadering.

Tools:

Visual Power maakt WordPress websites

Doelen.

Visual Power wilde voor Health & Sport Instituut Schaper voornamelijk de sporten op een duidelijke manier structureren en presenteren. Health & Sport Instituut Schaper staat bekend om hun toegankelijkheid en de fijne manier hoe zij leden behandelen. Daarom hebben wij met onze User Experience kennis de website voorzien van een geoptimaliseerde gebruikerservaring.

De bezoekers kunnen snel en duidelijk informatie vinden of zichzelf gemakkelijk inschrijven voor een lidmaatschap. Het zorgvuldig uitgekozen beeldmateriaal werkt aanstekelijk! Je krijgt direct zin om je sportoutfit aan te trekken en all-out te gaan. Bij binnenkomst van de website kun je direct je vrijblijvende gratis les claimen, lekker laagdrempelig en toegankelijk. Bezoekers kunnen zo vrijblijvend aan de slag om de persoonlijke sfeer te ervaren bij Health & Sport Instituut Schaper!

Dit hadden wij veel eerder moeten doen!
De positieve reacties geven een enorme boost!.

– Tineke Schaper

Responsive.

De site is enorm belangrijk voor de sportschool. Dit is de complete presentatie van alle sportieve activiteiten die de sportschool aanbiedt. Op de site kun je een gratis proefles claimen of je inschrijven voor een lidmaatschap.

Aangezien Health & Sport Instituut Schaper enorm actief is op social media, willen zij alle geproduceerde content ook graag presenteren op de website. Berichten en video’s worden op de website aangeboden voor de bezoekers. Health & Sport Instituut Schaper bied daarnaast de leden ook de mogelijkheid om uitgebreide workouts, thuis in hun eigen omgeving, met dezelfde persoonlijke benadering te ervaren.

E-mail campagnes met een strakke look, die bij je past.

Je leden fysiek spreken is een fijne manier van communicatie, alleen kun je moeilijk al je leden tegelijk spreken. Dat kan middels onze specialisme E-mailmarketing wel! Voor Health & Sport Instituut Schaper hebben wij de volledige E-mailmarketing job op ons genomen. Hiervoor hebben wij een enorm gave designs ontworpen. Middels deze marketingstrategie kan Health & Sport Instituut Schaper al hun leden met dezelfde aandacht en persoonlijke touch benaderen. Dit varieert van tips, nieuws, video’s en inschrijvingen voor aankomende evenementen!

Contact opnemen.

Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Ons enthousiasme en specialisme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we jou?

Neem contact op