Garage Vijfhuizen

🚙💨Volgas met een nieuwe website voor Garage Vijfhuizen.🔩🔧

Garage Vijfhuizen.

Een Garage waar je ook zonder afspraak terecht kan. Het motto? Serviceverlening tot in het kleinste detail. Een plek waar je auto in goede handen is en de dienst is pas geslaagd als zelfs het kleinste detail gecontroleerd en goed bevonden is. Visual Power ontwierp voor Garage Vijfhuizen een nieuwe website die past bij de stoere uitstraling en hoge service die de jongens leveren.

www.garagevijfhuizen.nl

Klant
Garage Vijfhuizen

Jaar
2016

Diensten
WEBDESIGN

Klantvraag?

Twee stoere jongens die een garage overnemen, en ja.. daar komt ook een nieuwe website bij kijken. Niks oubolligs of zoals de meeste websites in de autobranche, was de wens van de klant. Het moet duidelijk zijn wat we doen, wie we zijn en waar mensen terecht komen. Wij zijn de specialisten, mensen moeten dit snel weten. Wij geven serviceverlening tot in het kleinste detail, dat moet de website ook doen.

Tools:

Visual Power maakt WordPress websites

Doelen.

Krachtige beelden in hoge resolutie, zorgen ervoor dat de bezoeker een voorproefje krijgt waar ze terecht komen met de auto.

Met informatieve pagina’s kan de bezoeker gemakkelijk vinden wat Garage Vijfhuizen voor ze kan betekenen en doen.

Met een eenvoudig contactformulier en duidelijke contactgegevens is een afspraak zo gemaakt. Lekker toegankelijk zoals de jongens zijn.

Korte lijnen, Prettige communicatie en pakken vragen of verzoeken razendsnel op. Dit maakt het voor ons een succesvolle samenwerking! We zijn niet voor niets al meer dan 4 jaar een zeer tevreden klant.

– Didier van Leen

Gas erop en fixen die handel, een hands-on mentaliteit.

Met service hoog in het vaandel, moet natuurlijk de website ook gemakkelijk te bekijken zijn op het mobiel. Heb je ergens pech, tja.. dan kijk je toch vaak even met je telefoon of er iets in de buurt is. Zo is er gemakkelijk contact op te nemen, of weet je zo waar Garage Vijfhuizen zich bevindt, zo staan ze gemakkelijk meerdere klanten te woord en ben je weer on the road in no-time.

Deze hands-on mentaliteit is direct te beleven door onder andere de hoge kwaliteit beelden en teksten.

Contact opnemen.

Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Ons enthousiasme en specialisme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we jou?

Neem contact op