Cutzooi Barbershop

💈Een website als beleving en gemakkelijk afspraken te maken.💈

Cutzooi Barbershop.

Cutzooi Barbershop is een snelgroeiende barbershop onder de rook van Amsterdam, in het havengebied van IJmuiden. Cutzooi Barbershop is dé plek in IJmuiden waar mannen heen gaan om zich professioneel te laten knippen en klassiek te laten scheren door echte oldschool barbiers met passie voor hun vak. Visual Power ontwierp en ontwikkelde de website voor Cutzooi, waarmee klanten gemakkelijk een afspraak kunnen maken.

www.cutzooibarbershop.com

Klant
Cutzooi Barbershop

Jaar
2017

Diensten
WEBDESIGN

Klantvraag?

Cutzooi Barbershop had behoefte aan een website die toegankelijke informatie over de barbershop geeft gecombineert met een flinke dosis beleving. Structuur en content zijn primair gericht op het generen van conversie door middel van het maken van een afspraak.

Tools:

Visual Power maakt WordPress websites

Doelen.

Stijlvol en volop in op de beleving die Cutzooi Barbershop je biedt, dat zijn de ingrediënten die tot conversie moeten leiden.

Krachtige beelden in hoge resolutie, geven de bezoeker een voorproefje van wat Cutzooi Barbershop voor ze kan betekenen.

De duidelijke call-to-actions stimuleren de bezoeker om gemakkelijk een afspraak te maken.

“In 2017 onze eerste website laten ontwikkelen door de vaklui van Visual Power. Al snel was het duidelijk dat er goed geluisterd word naar onze wensen, maar dat er ook professioneel advies gegeven word wanneer er ruimte voor verbetering is. Twee jaar later nog een website laten ontwikkelen voor ons andere bedrijf, en wederom niets dan lof. Een vriendelijke omgang, een vlotte communicatie en altijd snel schakelen wanneer dat nodig is.”

– Mike Jung

Responsive.

De site bedient alle klanten die een afspraak willen maken bij de barbershop, de focus ligt op het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en de beleving van de barbershop via de site op zowel desktop als mobiel, inclusief bijbehorende call-to-actions.

De site is een belangrijke afspraakstool voor potentiële klanten. Zij worden enthousiast gemaakt door ze mee te nemen in de barbercultuur en ze te inspireren met hoge kwaliteit foto’s van kapsels en beleving bij en van de barbershop.

Contact opnemen.

Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Ons enthousiasme en specialisme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we jou?

Neem contact op