Advitas

Een professionele nieuwe website voor Advitas.

Advitas.

Advitas is een grote partij in de financiele wereld, die jou helpt met.. je raadt het niet: financieel advies! Gevestigd in Alkmaar en Heerenveen met veel adviseurs beschikbaar, staat Advitas 200.000+ klanten te hulp. Visual Power heeft voor Advitas een professionele nieuwe website ontworpen, waarmee zij voor de dag kunnen komen. Klanten kunnen gemakkelijk informatie vinden, bereken tools gebruiken of een afspraak maken met een financieel adviseur.

www.advitas.nl

Klant
Advitas

Jaar
2020

Diensten
WEBDESIGN

Klantvraag?

Advitas had behoefte aan een professioneel nieuw website ontwerp waarop informatie gemakkelijk te vinden was voor bezoekers, gecombineerd met gemakkelijk een afspraak kunnen maken, of via een tool een berekening uitvoeren. De structuur en content van de website zijn primair gericht op het faciliteren van informatie en het maken van een afspraak.

Tools:

Visual Power maakt WordPress websites

Doelen.

De website van Advitas heeft verschillende doeleindes voor haar bezoekers. Naast het faciliteren van informatie, zijn de ingrediënten die tot succes moeten leiden gefocust rond persoonlijke contactmomenten.

De duidelijke call-to-actions stimuleren de bezoeker om gemakkelijk een afspraak te maken met een financieel adviseur. Binnen de website bevinden zich diverse berekentools waarmee de bezoekers en/of klanten zelf gemakkelijk vooraf een financiële berekening kunnen uitvoeren om een indicatie te krijgen van hun positie.

De wensen en behoeften vanuit Advitas werden goed begrepen door Visual Power. We hebben een zeer prettige samenwerking gehad met korte communicatielijnen, een belletje, appje of een mailtje sturen voor input of vragen was altijd mogelijk en werd snel opgepakt. Kortom een persoonlijke samenwerking waarbij Visual Power goed meedacht over onze wensen voor de nieuwe website en deze goed doorgevoerd heeft. We hebben nu een professionele, frisse en functionele website in tegenstelling tot onze oude website. Onze complimenten aan het Visual Power team!

– Michelle Blanken

Gemakkelijk op desktop, gemakkelijk op mobiel.

In een tijd als deze kan het niet anders, dan dat je website ook goed toonbaar is op mobiel. Advitas heeft in samenwerking met Visual Power ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te gebruiken is op zowel dekstop, als mobiel. De duidelijke call-to-actions op mobiel zorgen ervoor dat een klant of bezoeker gemakkelijk informatie kunnen vinden of contact opnemen met Advitas. Op deze manier kan Advitas haar service net zo goed online als offline bieden.

Contact opnemen.

Als we ergens in geloven, dan gaan we er helemaal voor. Ons enthousiasme en specialisme merk je ook wel op zodra je praat met een van onze professionals. Wanneer spreken we jou?

Neem contact op