Lees wat klanten vinden
van Visual Power.

Een stralende service en dienstverlening beoordeeld met 5 sterren. 🏆

Onderstaande reviews komen van Google Mijn Bedrijf en Facebook.

Lees, proef, voel en ruik onze reviews van klanten die een heerlijke ervaring met Visual Power gehad hebben. Het streven? Een optimale klantervaring waar je U tegen zegt.

Visual Power
5.0
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Peter Wierda
Peter Wierda
08:50 26 Apr 23
Fijne club om mee samen te werken. Ze maken visueel mooie, en goed doordachte sites. Ik werk als websitebouwer regelmatig samen met Rowan en Regilio en we komen altijd tot een topresultaat. Aanrader als je een site wilt die daadwerkelijk voor je werkt. Zeker goede combi met de online marketing erbij.
Nanneke Hanssen
Nanneke Hanssen
11:39 25 Apr 23
Super geholpen door Rowan! Ik wilde een eenvoudig logo voor de opstart van mijn bedrijf, zonder een enorme investering te hoeven doen. Goed advies en snelle uitvoering, ik ben zeer tevreden.
Marlien Seinstra
Marlien Seinstra
14:37 22 Dec 22
Ftaws Wennekes
Ftaws Wennekes
13:20 17 Aug 22
Fijne samenwerking met Rowan en Regilio. Korte lijnen, snel schakelen, creatief innovatief, veelzijdig en geduldig :-). Geen vragen zijn te gek of raar voor deze mannen.#Marieke #Coffy-huys
leo hofman
leo hofman
11:33 12 Aug 22
Goede service,de website was snel klaar.Veel reacties op de website.De website werkt top!!!
Ed Heijnen
Ed Heijnen
09:14 28 Jul 22
Geweldig! Vooruitstrevend! Betrokken! Doeltreffend! Betrouwbaar! Prijs/ kwaliteit is een10! Rowan en Regilio zijn zeer betrokken bij de wensen van de klant en hebben bewezen de kunst van het vak goed te verstaan. Wij hebben opdracht gegeven voor twee zeer uiteenlopende projecten en het contact tijdens de ontwikkeling en ook na oplevering verliep goed en plezierig. Resultaat is boven verwachting! Zeer aan te bevelen!
eric hammer
eric hammer
09:16 24 Mar 22
Fris bedrijf, met prima 'zicht' op de Visual Power die hun bedrijf biedt, snelle en correcte dienstverlening en je weet vooraf wat je krijgt.
Sander Bussink
Sander Bussink
11:56 26 Oct 21
Rowan is een professional in zijn vak. Het is prettig samenwerken met hem. Wij komen graag weer terug in de toekomst en zijn zeer tevreden over het resultaat wat hij heeft opgeleverd.
Jack Goff
Jack Goff
14:01 20 Sep 21
Definitely recommend! After months of unreliable services with other companies/individuals, we were recommended Visual Power. Rowan got back to us within a few hours with a comprehensive list of improvements and executed them all quickly and effectively, and continues to offer his advice to us. We couldn't be more happy with the quality of the service and professionalism we received, and we look forward to using them again in the future!
Vincent Austin
Vincent Austin
12:49 20 Sep 21
Goede communicatie en heel professioneel, heb nu een toffe website met een mooi design en goed werkend afsprakenmodule ben er zeer tevreden mee
Arenda van der Maas
Arenda van der Maas
14:46 14 Sep 21
Visual Power levert zijn diensten snel, en werkt deskundig en efficiënt. Een goede samenwerking is het halve werk!
Mariska Nuyens
Mariska Nuyens
15:06 07 Sep 21
Echt super tevreden ! Mooie website, goed contact, snel, hele goede service en bijzonder klantvriendelijk
Huib Kok
Huib Kok
13:05 07 Sep 21
Hoe vind je - als relatief kleine zelfstandig ondernemer - de juiste web developer én designer in het grote aanbod? Via mijn eigen netwerk ben ik bij Visual Power uitgekomen. Een gouden greep want Visual Power heeft in korte tijd niet alleen mijn website gebouwd en ontworpen, maar heeft ook alle support geboden. En dat voor een alleszins acceptabele prijs. Maar nog belangrijker: Visual Power is pro-actief en snel! Bij Visual Power ben je geen klant in hun rijtje, maar krijg je de persoonlijke aandacht waar je als startend ondernemer naar op zoek bent.
Danny de Jong
Danny de Jong
13:58 30 Aug 21
een bedrijf met 2 top gasten die ik aanraad voor iedereen.Hebben mij website ontworpen en met goede communicatie naar mij toe met ideeen etc is dit uitgekomen op precies wat ik wilde/zocht.Kwa communicatie is het ook zoals het hoort.Duidelijk en snel beantwoord.Zoek je wat je wilt ?Simpel...zoek niet verder en neem contact met ze op !
freya hering
freya hering
11:42 25 Mar 21
Werd super snel en vriendelijk geholpen, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en creatief meegedacht. het resultaat; een te gek Logo waar ik 100% blij mee ben!!! absolute aanrader!
Maarten
Maarten
19:40 05 Mar 21
Ik wou graag een logo laten ontwerpen en daar zocht ik iemand voor die dat professioneel kon maken. Na even online te zoeken kwam ik bij Visual Power uit. Van wat ik op hun website zag kwam het over als een goed bedrijf! Tijdens mijn eerste belletje met Rowan werd er meteen al vaart achter het project gezet. Aangezien het een wat kleiner bedrijf is is het onwijs prettig om mee te werken. Er is een directe communicatie, ze denken goed mee en en leveren uitstekend werk. Al bij al was ik blij met de samenwerking en ontwerpen die Visual Power heeft geleverd!
Arno Koster
Arno Koster
07:09 29 Sep 20
Er waren problemen met de website van mijn Sportcentrum. Na 1 contact moment zijn ze direct aan de slag gegaan en is het probleem verholpen. Fijn contact en prettige omgang. Denken mee met de ondernemer. Zeker een aanrader.
Stephanie Melein
Stephanie Melein
10:41 24 Sep 20
Fijne samenwerking! Er wordt goed , duidelijk en professioneel gehandeld. Luisteren naar je wensen en houden zich aan afspraken.
Mike Jung
Mike Jung
04:23 17 Sep 20
In 2017 onze eerste website laten ontwikkelen door de vaklui van Visual Power. Al snel was het duidelijk dat er goed geluisterd word naar onze wensen, maar dat er ook professioneel advies gegeven word wanneer er ruimte voor verbetering is. Twee jaar later nog een website laten ontwikkelen voor ons andere bedrijf, en wederom niets dan lof. Een vriendelijke omgang, een vlotte communicatie en altijd snel schakelen wanneer dat nodig is.
Zuleyha Kizilboga
Zuleyha Kizilboga
14:38 07 Sep 20
Zeer snelle service; binnen 30 minuten had ik mijn logo;). Persoonlijk contact en denkt met je mee! Aanrader!
Jelle de Groot
Jelle de Groot
20:24 01 Sep 20
Visual power heeft onze website gebouwd.(timmerbedrijf de Groot). Geheel nieuw opgezet met een webshop erbij! De mannen zijn heel professioneel en geven tips hoe het beter kan. Kan niet beter!!
Jelle De Groot
Jelle De Groot
20:23 01 Sep 20
Visual power heeft onze website gebouwd.(timmerbedrijf de Groot). Geheel nieuw opgezet met een webshop erbij! De mannen zijn heel professioneel en geven tips hoe het beter kan. Kan niet beter!!
Thijs Helsloot
Thijs Helsloot
17:30 17 Aug 20
Er werd goed geluisterd naar onze ideeën. De schetsen waren gelijk goed.Het resultaat was spat zuiver. Heel gedetailleerd. Een goede samenwerking. Goede feed back. Groet motorclub Petten
Marjolein van Laar
Marjolein van Laar
12:29 13 Aug 20
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Visual Power. Rowan en Regilio kwamen al snel met een verrassend creatief en toepasselijk logo. Ook voor mijn website hebben ze goede originele ideeën. Het contact met beide is heel goed, ze reageren altijd heel snel op al je vragen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Fonyan Chan
Fonyan Chan
11:09 11 Aug 20
Ik was heel erg blij met de logo die ze al hadden gemaakt. Misschien was de service nog wel beter. Alles was mogelijk en direct geregeld terug antwoorden gewoon top!!!
MrKolhek
MrKolhek
12:24 07 Aug 20
De jongens van Visual Power hebben mij zeer snel geholpen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd zodat je weet wat je kan verwachten. Bij oplevering, zeer hoge kwaliteit werk, tegen een normale prijs.Ik kom zeker bij jullie terug met andere projecten.
Nicky van der Zee
Nicky van der Zee
21:04 05 Aug 20
Zeer tevreden over de samenwerking met Visual Power!
Eigenaren zijn zeer creatief een meedenkend. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, waarna Rowan en Regilio hun expertises en creatieve denkwijze op mijn vraagstuk loslieten. Het eindresultaat is door deze creativiteit en specialistische kennis écht next level.

Het contact met Rowan is perfect, zeer toegankelijk en vragen worden direct beantwoord.

Dit is een samenwerking die ik iedereen aanraad! Bedankt Visual Power.
Nicky Van Der Zee
Nicky Van Der Zee
18:40 05 Aug 20
Zeer tevreden over de samenwerking met Visual Power!Eigenaren zijn zeer creatief een meedenkend. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, waarna Rowan en Regilio hun expertises en creatieve denkwijze op mijn vraagstuk loslieten. Het eindresultaat is door deze creativiteit en specialistische kennis écht next level.Het contact met Rowan is perfect, zeer toegankelijk en vragen worden direct beantwoord.Dit is een samenwerking die ik iedereen aanraad! Bedankt Visual Power.
Julian Smakman
Julian Smakman
14:51 27 Jul 20
Altijd snelle service, goede tips en geduld met de klant.
Tineke Schaper-Brouwer
Tineke Schaper-Brouwer
14:07 13 Jul 20
Het is een leuk en creatief team. Je wordt ontzettend snel geholpen en dat is fijn als je een probleem met bv de website hebt. Ze kijken gericht naar je bedrijf en wat ze daarin kunnen betekenen om de klanten beter te kunnen bereiken. Het is een goed bedrijf om op terug te vallen. Samenwerking ervaren we als heel prettig. En ook de nodige humor wat de boel relativeert. Mannen, ga zo door! Wij zijn blij met jullie
Health Sport Instituut Schaper
Health Sport Instituut Schaper
14:01 13 Jul 20
Het is een leuk en creatief team. Je wordt ontzettend snel geholpen en dat is fijn als je een probleem met bv de website hebt. Ze kijken gericht naar je bedrijf en wat ze daarin kunnen betekenen om de klanten beter te kunnen bereiken. Het is een goed bedrijf om op terug te vallen. Samenwerking ervaren we als heel prettig. En ook de nodige humor wat de boel relativeert. Mannen, ga zo door! Wij zijn blij met jullie!
Mariska Nuyens
Mariska Nuyens
13:38 13 Jul 20
Ik ben heel erg tevreden met de samenwerking. Rowan voelt echt heel goed aan wat he wilt en bedoeld en voor mij heeft hij de perfecte vertaalslag gemaakt in sfeer en beeld. Ik heb veel opdrachten via m’n website!
Peter Leyfeldt
Peter Leyfeldt
21:59 12 Jul 20
perfecte service; snelle reactie op vragen/ verzoeken. Op schaal van 1-5, een 6. Echt prima!!
Sven M.
Sven M.
06:44 10 Jul 20
Rowan en ik zijn in juli 2019 begonnen met de samenwerking. ik wilde graag een goed werkende en mooi uitziende internationale webshop voor hondenbuggy's. Aan het begin heb ik vooral gemerkt dat Rowan extreem goed is in het luisteren naar de wens van de klant en door dit te vertalen naar een concreet plan. Het voorstel was dan ook in één keer passend. iets wat je tegenwoordig niet vaak meemaakt. Tijdens het gehele traject heb ik nauw contact gehad met Rowan en hij nam me dan ook mee in het gehele proces, in één woord: SUPER!In een proces zijn er hobbels, en dat hoort.. zo was in het begin de website even wat trager dan gewenst.. en dan komt het service component naar voren: externe inschakelen om zo het gewenste resultaat voor je klanten te kunnen halen, echt in één woord klasse.Het eindresultaat is iets waar we allebei trots op zijn! En dan gisteren wordt ik uit het niets gebeld door Rowan, gewoon om te vragen hoe het met mij gaat. Zo merk je echt: je doet zaken met mensen en je bent geen nummer.Al zou ik wel iedereen het nummer van Rowan willen geven, tenminste...alleen als ze een goede website willen!
Mike Jung
Mike Jung
04:37 25 Jun 20
In 2017 onze eerste website laten ontwikkelen door de vaklui van Visual Power. Al snel was het duidelijk dat er goed geluisterd word naar onze wensen, maar dat er ook professioneel advies gegeven word wanneer er ruimte voor verbetering is. Twee jaar later nog een website laten ontwikkelen voor ons andere bedrijf, en wederom niets dan lof. Een vriendelijke omgang, een vlotte communicatie en altijd snel schakelen wanneer dat nodig is.
Ko van Gorsel
Ko van Gorsel
09:00 22 Jun 20
Snel, goed en betaalbaar! Prima dus!
Hikmet Kusakci
Hikmet Kusakci
16:27 19 Jun 20
Rowan heeft altijd wel een passende oplossing voor iedereen. De beste media service waar ik mee heb gewerkt. Aanrader!!!
Michelle R.
Michelle R.
12:24 19 Jun 20
Kim Snoek
Kim Snoek
09:10 19 Jun 20
Profs in het vak! Hele fijne samenwerking met de heren van Visual Power. Tot in de detail wordt er geluisterd en meegedacht naar de wensen van onze website. We zijn dan ook trots en erg tevreden met het eindresultaat!
Ilse Jelsma
Ilse Jelsma
15:23 15 Jun 20
Erg vriendelijk, behulpzaam en snelle service. Contact was fijn en snel van beide heren. Ook vond ik het erg fijn dat ik kon zien met wie ik contact had en dat er een showcase aanwezig was op de website.
Michelle Rietveld
Michelle Rietveld
11:32 09 Jun 20
“De wensen en behoeften vanuit Advitas werden goed begrepen door Visual Power. We hebben een zeer prettige samenwerking gehad met korte communicatielijnen, een belletje, appje of een mailtje sturen voor input of vragen was altijd mogelijk en werd snel opgepakt. Kortom een persoonlijke samenwerking waarbij Visual Power goed meedacht over onze wensen voor de nieuwe website en deze goed doorgevoerd heeft. We hebben nu een professionele, frisse en functionele website in tegenstelling tot onze oude website. Onze complimenten aan het Visual Power team!”
Ri Anne
Ri Anne
18:32 28 Feb 17
Deze mannen hebben hart voor het vak, dat zie je in alles terug!
Anton M
Anton M
07:01 04 Apr 16
Rowan's designs are Fantastic, and we will continue to engage him
Maarten Stoute
Maarten Stoute
20:18 01 Mar 16
Klantgericht, meedenkend en flexibel - wat wil je nog meer!
Arjan Epskamp
Arjan Epskamp
13:33 17 Jul 15
Als Rugbyclub Rush hebben wij een hele leuke en goeie samenwerking opgezet met Rowan die met zijn Visual Power design de nieuwe layout van onze shirts heeft ontworpen.Zijn advisering als het gaat om kleurstelling en logo formaten heeft ons geholpen tot een mooi ontwerp welke ook te zien is op zijn website.
Bas van Duin
Bas van Duin
12:54 09 Jul 15
Wij hebben als studievereniging (Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar) net als ieder ander bedrijf baat bij een fijn werkende en goed uitziende (responsive) website. Hiertoe hebben wij van de vele mogelijkheden de hulp van Visual power design studio ingeroepen. Zij hebben ons geholpen onze vindbaarheid en professionaliteit te vergroten. Dit door het opnieuw ontwerpen en ontwikkelen van een website en het toepassen van onder andere SEO, een unieke huisstijl maar ook werkinstructies om alvast zorg te dragen voor toekomstige bestuursleden.Over de samenwerking kunnen wij kort zijn; wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Ervaring met dergelijke projecten hebben wij in het verleden niet gehad, maar samen met deze professionele onderneming hebben we naar eigen zeggen een mooi resultaat behaalt!
Se Moda
Se Moda
06:43 16 Jun 15
Super goede samenwerking met Visual Power, van communicatie tot uitvoering. Alles tot in de puntjes perfect uitgevoerd. Veel creatieve en goede ideeën waardoor onze webshop nu perfect functioneert en uitstraling heeft.
Suus ten Voorde
Suus ten Voorde
14:33 28 May 15
Rowan is een uitstekende grafische vormgever. Zijn creativiteit en jonge geest leveren goede ontwerpen op. Naast de creativiteit is de samenwerking met Rowan erg fijn. Hij gaat niet alleen op zijn eigen gevoel af, maar luistert ook zeker goed naar de klant. Kortom, zeker een aanrader!
jenna Stoneham
jenna Stoneham
15:49 14 Oct 14
I definitely recommend that if you need a design that represents your company in a stand out way, that you use Visual Power design studio! You will receive a personalized design that has been thought out with care to fulfill your vision. The dedication that is put into customer satisfaction will not go unnoticed either.
Derek Eecen
Derek Eecen
10:53 02 Oct 14
Zeer goede en professionele hulpverlening! Er werd echt naar me geluisterd en het resultaat van het eindproduct was hier dan ook naar. Er werd zeer professioneel gewerkt en het drukwerk was van een zeer hoge kwaliteit.
Ferry Slot
Ferry Slot
09:05 30 Sep 14
Zeer professionele houding en goede ondersteuning van het begin tot het eind! Zeker een aanrader.
Rob Schoon
Rob Schoon
13:08 26 Sep 14
It is my youngest son's business and of course I can hear you thinking: this review is biased. Well it is not.I have seen him producing beautiful designs and he always puts in a lot of effort and - important - love into each and every project he takes on. His dedication and artistic ideas will let you have a design which stands out. Whether this is a logo, a website design or just a banner on a T-shirt. He fixes them all.He has built a great portfolio already of happy and returning customers.You should really be one of them too!
Maarten S
Maarten S
12:03 25 Sep 14
Een heel betrouwbaar bedrijf met een uitstekende persoonlijke service. Heel vriendelijk en met veel vrijheid geholpen en onderhandeld. De klant staat overduidelijk centraal! Als kleine zelfstandige onderneming ben ik heel erg tegemoet gekomen qua kosten, alles bleef heel betaalbaar en afspraken werden keurig nageleefd. Ideaal voor de startende ondernemers onder ons!
Joel Nurmela
Joel Nurmela
14:28 05 Apr 14
Kelvin Pan
Kelvin Pan
17:58 29 Oct 13
js_loader

Wil jij ook een review schrijven voor Visual Power?

Dat mag, en graag zelfs! Wij van Visual Power en klanten lezen graag jouw review, hoe geweldig de ervaring met ons is.

Schrijf een review op facebook
Schrijf een review op Google

Wil je zelf naderhand ook een toffe recensie schrijven?

Wij zijn gek op uitdagingen en zorgen er graag voor dat jouw ervaring net zo geweldig is, als al onze andere klanten. Leg jouw project in vertrouwde handen.
Wij regelen de rest!

Neem contact op