Online Marketing. Gevonden en gezien worden op het Internet.

Een geautomatiseerde e-mail campagne of Facebook advertentie? Samen benutten we jouw volledige potentie!

E-mailmarketing is een perfecte manier om jouw waardevolle informatie te droppen in de inbox van jouw klanten. Verpakt in jouw huisstijl, verstuur je gemakkelijk e-mails met kortingscodes, bedankjes, nieuws of tips! Zo zorg je voor een waardevolle klantrelatie.

Het bereik van Facebook is huge! Daarom is het gebruik van Facebook adverteren een onwijs goede manier om gericht de juiste klanten te binden. Deze advertenties kunnen specifiek op de interesses van de doelgroep afgestemd worden.

Don’t Build Links. Build Relationships.

– Rand Fishkin

Jouw online marketing strategie is de levensader voor het online bereik van jouw bedrijf. Er zijn verschillende manieren en strategieën die je kunt toepassen om de conversie van je website of webshop te verhogen. Daarnaast zijn er talloze manieren om met e-mailmarketing of advertenties, potentiële bezoekers om te toveren tot een vaste klant. Maar welke manier is nou de juiste? Visual Power helpt jou om de juiste Online Marketing strategie toe te passen voor jouw website. Zo behalen we samen optimaal resultaat.

De juiste online marketing strategie zorgt voor die hechte warme band met je klanten of leden. Samen zorgen wij voor die ijzersterke strategie waarbij jouw doelgroep smachtend wacht op bijvoorbeeld een nieuwe waardevolle e-mail. Dat niet alleen, met succesvolle advertenties zorgen wij ervoor dat jouw onderneming als een warm broodje over de toonbank verkocht wordt. Je hebt vaak veel te vertellen als onderneming, niet alles is altijd sales gericht (en dat hoeft ook niet), door middel van show and tell zorgen wij ervoor dat mensen verbonden raken met jouw bedrijf. Wij creëren mogelijkheden door middel van Online Marketing.

Telefonisch kennismaken?

Wil jij graag dat wij jou bellen, laat je nummer achter. Wij proberen dezelfde dag nog contact op te nemen!