Logo ontwerp laten maken.

Visual Power is begonnen als design studio die voornamelijk gefocust was op logo ontwerp. Inmiddels is dit alweer een ruime tijd geleden en hebben veel bedrijven door ons een uniek en professioneel logo ontwerp laten maken.

Een professioneel logo ontwerp schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Met onze creatieve duizendpoten die beschikken over een specialisatie in logo design, kunnen wij de visie van jouw bedrijf of organisatie vertalen naar een professioneel logo ontwerp en uiteindelijk als volledige huisstijl door laten vloeien in onder andere de website. Wij gaan door tot jij tevreden bent.

Waarom je je logo ontwerp bij
Visual Power laat maken.

Er zijn diverse redenen waarom wij vinden dat jij met ons het beste zaken kunt doen. Voor het gemak hebben wij dit nagevraagd aan onze huidige klanten.

 • Wij gaan de extra stap voor onze klanten
 • Wij komen afspraken na

 • Korte lijnen voor optimale communicatie

 • Wij doen transparant zaken

 • Al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in logo’s maken

Plan gratis een intakegesprek in.

Is het tijd om een creatieve sessie in te plannen onder het genot van een kop koffie? We nemen dezelfde dag nog contact met je op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing. Alle velden met een * zijn verplicht

  Logo ontwerp via illustrator

  Een logo ontwerp dat jouw bedrijf de juiste uitstraling geeft.

  Het logo wat wij voor jou ontwerpen vormt het gezicht van jouw bedrijf en is vaak het eerste waar de klant mee in contact komt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een herkenbare huisstijl krijgt met een krachtig logo ontwerp waar je mee kan pronken. Wij gaan voor kwaliteit en zorgen daarmee dat elk logo uniek is, tegen een betaalbare prijs. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk volgens ons. Met jouw visie creëren wij samen de uitstraling voor jouw bedrijf middels een professioneel logo ontwerp.

  Zo zijn veel andere bedrijven jou voor geweest. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten of logo winkel!

  Meer projecten bekijken
  Logo ontwerp via illustrator

  Een logo ontwerp dat jouw bedrijf de juiste uitstraling geeft.

  Het logo wat wij voor jou ontwerpen vormt het gezicht van jouw bedrijf en is vaak het eerste waar de klant mee in contact komt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf een herkenbare huisstijl krijgt met een krachtig logo ontwerp waar je mee kan pronken. Wij gaan voor kwaliteit en zorgen daarmee dat elk logo uniek is, tegen een betaalbare prijs. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk volgens ons. Met jouw visie creëren wij samen de uitstraling voor jouw bedrijf middels een professioneel logo design.

  Zo zijn veel andere bedrijven jou voor geweest. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten of logo winkel!

  Meer projecten bekijken

  Ontdek onze logo’s uit de logo winkel.

  Wij hebben een diverse assortiment aan logo’s ontworpen, die je met een paar klikken aangeschaft hebt en direct kunt gebruiken voor jouw bedrijf. Heb je geen logo kunnen vinden naar smaak, dan kunnen wij jou altijd nog verder helpen met een custom logo ontwerp.

  Wil jij een logo kopen voor je bedrijf, maar vindt je de kosten om een nieuw logo te laten ontwerpen erg hoog? Wij hebben de oplossing door kant-en-klare logo’s aan te bieden. Je kunt al een logo kopen voor maar 50 euro.

  Telefonisch kennismaken?

  Wil jij graag dat wij jou bellen, laat je nummer achter. Wij proberen dezelfde dag nog contact op te nemen!