“Wij zien alles door de ogen van de eindgebruiker.”

De missie van Visual Power design studio is kort en krachtig: “De gebruiker staat centraal”. Met deze denkwijze zorgen wij ervoor dat de boodschap van een organisatie op de juiste manier wordt gecommuniceerd richting de doelgroep. Dat is toch wat iedereen wilt?!

Contact opnemen

Rowan
Eigenaar / Oprichter

Het creatieve brein achter Visual Power design studio. Contactpersoon voor klanten en verantwoordelijk voor alle grafische uitingen.

Rowan is sterk in het bedenken van creatieve concepten. Neemt risico’s met een gezond verstand. Daarbij is hij communicatief vaardig en representatief. Een creative marketeer, die de nieuwste trends volgt, de ontwerpprogramma’s wel kan dromen en altijd twee stappen vooruit denkt.’

Contact Rowan

Regilio
Eigenaar / Oprichter

Voor elk probleem verzint hij een creatieve oplossing. Contactpersoon voor klanten en verantwoordelijk voor alle grafische uitingen.

Een sterk punt van Regilio is het redactioneel vormgeven. Tekst en vormen visualiseren tot één geheel. Samen met de klant opzoek gaan naar creatieve oplossingen met daarbij een ‘geef-nooit-op’ mentaliteit, verrast hij iedere keer weer. Een doorzetter, oog voor detail en een echte perfectionist.’

Contact Regilio

“We’ll keep in touch.”

Ons nieuws gaat niet alleen maar over zakelijke dingen. Er is meer dan dat. Af en toe leuke feitjes en interessante weetjes.
Nieuwsgierig? Vanaf het moment dat u zich inschrijft krijgt u maandelijks een nieuwsbrief van Visual Power.