“Een goed design verkoopt… als het ook perfect werkt.”

Als u een website bezoekt, voelt u zich dan welkom? Is alles goed te vinden en hoe zit het met de structuur van de website, navigeert u er makkelijk doorheen? Dat zijn een paar simpele punten waar wij rekening mee houden tijdens het ontwerpen van een website.

Contact opnemen

“Een (goede) website ontwerpen is een vak apart.”

De eindgebruiker staat bij ons altijd centraal. Bij het ontwerpen houden wij rekening met navigatie, de structuur van de website (hoe is alles geplaatst), landingspage etc. Is de homepage ongeordend, rommelig of onduidelijk dan verliest u de kans om een bezoeker om te zetten naar conversie.

Met onze ervaring ontwerpen wij voor u een website die voldoet aan alle eisen van een succesvolle website. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de content (alle tekst, afbeeldingen etc.) geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines (SEO). U wordt beter vindbaar en genereert meer verkeer naar uw website.

NEEM CONTACT OP

“Een strakke mooie website waarbij die u zelf ook kunt beheren?”

Wij bouwen voor u een WordPress website. U krijgt hier standaard een uitgebreid beheersysteem bij. In dit beheersysteem kunt u ook uw website aanpassen, een tekst schrijven of een afbeelding vervangen. Niet helemaal thuis in de computer wereld? Wij kunnen u de basics leren van WordPress.

De resultaten van WordPress websites doen niet onder voor custom-made websites. Dit wil overigens niet zeggen dat wij bij met onze WordPress websites geen custom code toevoegen of templates geheel zelf ontwerpen. Wilt u iets veranderen aan het design van de website wat het thema niet toelaat? Wij kunnen code schrijven en toevoegen zodat het geheel naar uw wens en eisen is. U kunt verschillende voorbeelden van Wordpess websites zien in ons portfolio. Wij zijn erg trots op de eindresultaten.

NEEM CONTACT OP

“We’ll keep in touch.”

Ons nieuws gaat niet alleen maar over zakelijke dingen. Er is meer dan dat. Af en toe leuke feitjes en interessante weetjes.
Nieuwsgierig? Vanaf het moment dat u zich inschrijft krijgt u maandelijks een nieuwsbrief van Visual Power.