“Een mooie website is…indrukwekkend!”

De identiteit van uw bedrijf is erg belangrijk. Hiermee helpt Visual Power u graag. Een website moet niet alleen functioneel zijn, het moet ook uw identiteit uitstralen. Daarnaast is het van groot belang dat uw website gebruiksvriendelijk is. Ingewikkeld? Wij helpen u graag!

Contact opnemen

“Bij Visual Power denken wij vanuit het oogpunt van de gebruiker.”

Een website met uw bedrijfsindentiteit… Simpel? Nee, niet echt. Hoewel dit in de praktijk voor veel websites goed gaat, verliezen sommige de uiteindelijke gebruiker uit het oog. Het ziet er goed uit, een professionele uitstraling en een herkenbare identiteit, maar er wordt vergeten om aan de wensen van de uiteindelijke gebruiker te voldoen.

Bij Visual Power denken wij vanuit het oogpunt van de gebruiker. Dat is onze krachtige en unieke eigenschap.

Neem contact op

“Een website óf webshop ontwikkelen,
wij helpen u graag.”

Website

Toe aan een nieuwe website? Of heeft u helemaal geen website? In beide gevallen kan Visual Power u van dienst zijn. Wij ontwerpen voor uw onderneming een website op maat. Voor alle budgetten is er een mogelijkheid.

MEER INFORMATIE

Webshop

U wilt een webshop beginnen, maar u heeft geen flauw idee hoe u moet starten. Visual Power kan een webshop voor u ontwikkelen en ontwerpen. Uw webshop wordt door ons uitgerust met een beheersysteem waardoor u gemakkelijk en snel uw website kunt beheren.

MEER INFORMATIE

Responsive design

We leven in een tijdperk waarbij een mobiele versie van uw website een must-have is! Elke ontworpen website door Visual Power heeft een ‘responsive design’. De term houdt in dat elke website zich aanpast naar alle formaten beeldschermen. Uw website is net zo mobiel als u.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan sparren we samen over ideeën onder het genot van een warme kop koffie!

LET’S TALK!

“We’ll keep in touch.”

Ons nieuws gaat niet alleen maar over zakelijke dingen. Er is meer dan dat. Af en toe leuke feitjes en interessante weetjes.
Nieuwsgierig? Vanaf het moment dat u zich inschrijft krijgt u maandelijks een nieuwsbrief van Visual Power.