“Het ultieme online marketings uithangbord.”

Het gebruik van Google Adwords zorgt ervoor dat de doelgroep uw website op meerdere manieren kan bereiken. Met SEA is het wel belangrijk dat er een gerichte campagne wordt opgezet, met specialisten die verstand van zaken hebben. Eenmaal goed toegepast krijgt uw bedrijf een flinke boost in de Google-ranking!

“Een gouden combinatie met Zoekmachine Optimalisatie.”

“Investeer verstandig, blijf geduldig.”

Het is een lange termijn traject en het resultaat is niet direct zichtbaar. Juist gebruik van SEO en SEA is één ding. Bovenaan staan in Google is een tweede. De kwaliteit van al uw content waarborgen is een derde. Een ingewikkeld proces, zo lijkt het… Niet als u de juiste mensen de SEA (en SEO) gerelateerde zaken voor u laat uitvoeren.

Stel dat er een budget van €200,00 beschikbaar is om te investeren in Google Adwords en een click kost €0,20. Dan verdwijnt uw advertentie na 1000 clicks. Dan is het zaak om te bekijken wat het rendement is geweest. Afhankelijk daarvan kunt u een budget vast stellen om opnieuw te investeren in SEA. Vraag en aanbod variëren continu, blijf geduldig en investeer op de juiste manier.

Neem contact op

“We’ll keep in touch.”

Ons nieuws gaat niet alleen maar over zakelijke dingen. Er is meer dan dat. Af en toe leuke feitjes en interessante weetjes.
Nieuwsgierig? Vanaf het moment dat u zich inschrijft krijgt u maandelijks een nieuwsbrief van Visual Power.