“Goede online marketing… meer conversie.”

Ons bedrijf bezit kennis en experts. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste “keywords”. Deze zogeheten keywords zijn uw zoektermen waar u op gevonden wilt worden.

“Welke keywords wilt u gaan gebruiken?”

“De zoekmachine is onze beste vriend.”

Vertel de zoekmachines wat je zoekt en binnen enkele seconden zie je het resultaat. Hoe hoger én relevanter het resultaat, hoe eerder u erop klikt. Juist om deze reden is uw positie binnen bijvoorbeeld Google van groot belang. Een hogere positie zorgt voor meer bezoekers die zich kunnen omzetten tot potentiële klanten.

Test het nu voor uzelf uit met uw huidige website… En… Bent u verstopt voor de zoekmachines? Dan kan de gewenste doelgroep u moeilijk vinden. Op deze manier is de kans aanwezig dat u potentiële klanten misloopt. Met de kennis en experts van Visual Power zorgen wij ervoor dat uw bedrijf binnen ‘no-time’ beter vindbaar is.

Contact opnemen

“Er zijn verschillende manieren om uw
vindbaarheid te verbeteren .”

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

In de hedendaagse wereld is het belangrijk dat informatie via de kortste -en snelste weg wordt gevonden. Dit is een klein deel van het proces wat een goede website onderscheid van een succesvolle website. Het design van uw website kan er geweldig uitzien, maar als de gebruiker (potentiële klant) niet kan vinden wat hij zoekt dan verlaat deze weer snel uw website. Ditzelfde geldt ook als u moeilijk vindbaar bent via de zoekmachines. Minder verkeer naar uw website resulteert automatisch in een lagere conversie.

MEER INFORMATIE

Zoekmachine advertising (SEA)

Door het gebruik van Google Adwords kunt u advertenties plaatsen die relevant zijn voor uw website. Deze advertenties zijn opgezet middels het ‘Pay-Per-Click’ systeem. U betaald alleen voor elke klik op uw advertentie. Geïnteresseerde klanten klikken op de advertenties. Vervolgens kan dit leiden tot conversie (hetzij een aanmelding, product kopen, informatie aanvraag etc.). In combinatie met de organische zoekresultaten (SEO) kunt u de concurrentie een stap voor zijn.

MEER INFORMATIE

“We’ll keep in touch.”

Ons nieuws gaat niet alleen maar over zakelijke dingen. Er is meer dan dat. Af en toe leuke feitjes en interessante weetjes.
Nieuwsgierig? Vanaf het moment dat u zich inschrijft krijgt u maandelijks een nieuwsbrief van Visual Power.

Click edit button to change this text.